ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
၁.ၾကက္သား (အတံုးေသးေသးတံုးထားပါ)
၂.ပဲျပားေျခာက္ (ေ၇စိမ္ထားပါ).အ၇ြယ္ေတာ္ညႇပ္ထားပါ.
၃.ႂကြက္နား၇ြက္မိႈ (ေ၇စိမ္ထားပါ)သန္႔စင္ထားပါ.
၄.ငံုးဥ. ျပဳတ္ထားပါ.ဘဲဥ ကိုျပဳတ္ၿပီးပါးပါးလွီးထားပါ.
၅.ပဲၾကာဇံ (ယိုးဒယား ထုပ္သံုးထားပါတယ္)
၆.ၾကက္သြန္ျဖဴ နီဂ်င္း (ေထာင္းထားပါ)
၇.ဆား ငံျပာ၇ည္ Dashiမႈန္႔ ၾကက္သားမႈန္႔ .င၇ုတ္ေကာင္းမႈန္႔
ခ်က္မည့္အိုးထဲကိုၾကက္သားဆားDashiမႈန္႔ဆႏြင္း
င၇ုတ္ႏွစ္ ၾကက္သြန္ျဖဴ နီဂ်င္းငံျပာ၇ည္ထည့္ၿပီးလံုးပါ.အနံ႔ေမႊးလ်ွင္ေ၇ထည့္ပြက္ပြက္ဆူေအာင္တည္ပါ.ၾကက္သားမႈန္႔ ထည့္ပါ.ႂကြက္နား၇ြက္မိႈ
ပဲျပားေျခာက္ေ၇စိမ္ထားတာထည့္ပါ.ၾကာဇံကယိုးဒယားထုပ္ထည့္ခ်က္တာမို႔ေ၇ေဆးၿပီးထည့္ပါ.ေ၇စိမ္စ၇ာမလိုပါ.ငံုးဥ.ၾကက္သြန္နီ ဥ ဘဲဥထည့္ပါ.အ၇သာစိတ္ႀကိဳက္ျပင္ဆင္ပါ.င၇ုတ္ေကာင္းမႈန္႔
ထည့္ပါ.အ၇သာ၇ိွစြာသံုးေဆာင္ႏိုင္ပါသည္.
ငါးဖယ္ကိုအလံုးေလးလုပ္ၿပီးထည့္၍လည္းသံုးေဆာင္ႏိုင္ပါသည္။
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ကန္စြန္းရြက္ေႀကာ္
မွ်စ္ခ်ဥ္၀က္သား
ကုန္းေဘာင္ေႀကာ္
(၂) အသားႏူးျပီး ဆီျပန္လာလွ်င္ ႀကက္သြန္ျဖဴ နည္းနည္းထဲ့ပါ။ ဂ်င္းရည္ထဲ့ပါ။ အနည္းငယ္ေမြျပီးေနာက္ ႀကက္သြန္နီ အစိတ္ႀကီးႀကီးစိတ္ရ်္ ေမြ။ ခဏအုပ္ျပီး ငရုတ္ သီးအေတာင့္ေႀကာ္အုပ္ျပီးစားႏုိင္ပါျပီ
No comments:
Post a Comment